Ballonboog

Heet je gasten welkom met een ballonboog. Bij de entree van je bedrijf, winkel, feestzaal, huis, poort of tuin kan niemand om jouw te vieren mijlpaal heen!

20171116 081111 1024x768 - Ballonboog

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

Eén ballon is al feest. Wat wordt het dan niet bij tientallen? En bij honderden gaat iedereen uit zijn dak dankzij een feestelijke welkomstpoort van De Decoratieballon!

Waarom zou je niet elke bereikte mijlpaal in het leven vieren? Eigenlijk doen we veel te weinig met onze champagnemomenten. Doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat je hebt bereikt!
Wij kleuren graag elk feest met onze ballonnenbogen op maat. Voor een enkele huisdeur, een podium of grote ingang tot een poort waar zelfs een camper onderdoor kan rijden.

Een ballontoog past bij elk bedrijfsfeest, van je opening, open dag, naamswijziging, nieuw logo, overname, fusie tot jullie honderdjarig bestaan. En ook op elke privéparty zorgt een ballonboog voor een spetterende entree, van gender reveal party, babyshower, geboorte, kraamfeest, verjaardag, diploma-uitreiking, nieuw huis, bruiloft, zilveren huwelijk (of goud!) tot pensioen. En het mooie is: jij heb er geen omkijken naar. Wij zetten het stevig voor je neer.

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

Voor de diploma-uitreiking van het Horizon College mochten de vlaggen uit en de slingers opgehangen worden. Over de rode loper liep je door de sierlijke ballonboog als opengaande gordijnen de hal in. De bijzondere ballonslingers hingen op de achtergrond van jouw fotomoment met je behaalde diploma.

Zo bedenken we voor elke gelegenheid een ballonnenboog die past bij het feest of unieke moment. Daar denkt iedereen met plezier aan terug!

 

rochorizoncollege diplomauitreiking alkmaar e1519040453107 768x1024 - Ballonboog

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“

Zie je hier niet wat je in je hoofd hebt, bel ons op of mail. We bedenken dan een bijzondere ballondecoratie voor jouw feest. Wil je van de ene ballondecoratie de onderkant en van de ander de bovenkant, dan kan dat ook. Misschien wordt het een hartjesboog! Niets is ons te gek.

Of bekijk onze webshop

Enig resultaat