Wij maken oogverblindende ballondecoraties creatief op maat!

Verbluf iedereen met unieke ballondecoraties op maat. De Decoratieballon kleedt ieder feest of gelegenheid onvergetelijk en sfeervol aan met 100% custom made creaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het waar!

Ballondecoraties op maat voor feesten verjaardagen bedrijfsopeningen open dagen logo namaken van ballonnen Wow entree met ballondecoraties als  welkom organic ballonwand opening Geboorteaankondiging 1-jarig bestaan Gender Reveal Party Babyshower Kraamfeest Personeelsfeest Doopfeest Bedrijfsfeest Communiefeest Personeelsuitje Geslaagdfeest Kolderdag Vrijgezellendag Beurs Sarah Abraham Congres Verlovingsfeest Bruiloft 25-jarig huwelijksfeest Festival Inzamelingsactie Jubileum Pensioen Afscheid  

Wil jij een evenement creatief en onvergetelijk aankleden? We laten je graag zien wat onze ballondecoraties op maat voor jou kunnen doen!

Geen project is gek genoeg

Als je met ons in gesprek gaat, denk dan niet bij voorbaat: dat zal vast niet kunnen. Het moet namelijk wel heel raar lopen, willen wij een idee linksom of rechtsom niet kunnen realiseren. Laat je fantasie de vrije loop. Dat doen wij ook namelijk.

Meedenken is onze kracht

Misschien heb je nog helemaal geen duidelijk omlijnd idee en wil je gewoon een geweldig event organiseren. Dan gaan we met je brainstormen op basis van onze ervaringen en komen we zonder twijfel uit bij een thema en creaties die je helemaal aanspreken.

Opbouw op locatie

Wij bouwen de ballondecoraties op de door jou gekozen locatie op. Wat we alvast in ons atelier kunnen voorbereiden, nemen we mee. Vooraf weet je precies hoeveel opbouwtijd we nodig hebben, belangrijke informatie voor jou om rekening mee te houden. En als het nodig is, breken we ook weer af.

Verrassend anders met ballonnen!

Inspiratie nodig voor je evenement?

Dat kan met De Decoratieballon. Wil je een statement maken, opvallen, iets versterken of feestelijk aankleden? Onze ballondecoraties op maat doen het voor je. Kijk voor voorbeelden van ons werk ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier plaatsen we regelmatig projecten die we net hebben afgerond. Zo krijg je nog meer beeld van wat wij doen, waarvoor we staan en wat we voor jou of bedrijf kunnen betekenen. Noem een thema, wens of vaag idee en wij bedenken er een creatief en realistisch ballonplan bij.

Inspiratie voor jouw evenement
Een grote ruimte intiem maken met deze ballonpilaren die schuin over de dansvloer hangen.
Receptie met aparte ballondecoraties
Receptie anders dan anders. Deze zwevende ballonsterren zijn gemaakt in de kleuren van de Belgische vlag. In de hoge ruimte kwamen deze magisch in de lucht hangende sterren prachtig uit.
Groot, groter, grootst!
De Decoratieballon werkt met ballonnen in vele formaten, van 15 cm tot maar liefst 240 cm. Met XL-ballonnen versterk je je product en val je nog beter op bij een beurs of evenement.
Oneindige mogelijkheden met belettering
Hoe leuk is het om een persoonlijke tekst of een bedrijfslogo aan te brengen op een grote ballong of bubble-ballon!
Click Here
Previous
Next

Neem nu contact met ons op en wij helpen je om jouw evenement met een wow-effect aan te kleden. 

Kwaliteit en ecologisch verantwoord
Onze ballonnen zijn van de beste ballonnenmerken Qualatex en Sempertex. Onze latex ballonnen zijn biologisch afbreekbaar. Tegen een kleine meerprijs leveren wij ecolint dat oplost in water en aarde.
Schermafbeelding 2021 03 11 om 17.16.58 - Ballondecoraties op maat
100 % biologisch afbreekbare ballonnen

We maken bijpassende ballondecoraties die echt wat toevoegen aan jullie feest. Met ballondecoraties van De Decoratieballon trek je op een unieke wijze de aandacht .
Deel je wensen en we bedenken samen met jou een mooi plan dat past bij jullie bedrijf, feest én budget!

Schermafbeelding 2021 03 12 om 12.16.37 - Ballondecoraties op maat
MVO spreekt voor ons vanzelf!

Hoe we dat doen?

  • Ritten combineren
  • afval scheiden
  • werken met biologisch afbreekbare ballonnen
  • aanbieden van eco-lint
  • recyclebare materialen
  • 3x per jaar belangeloos een opdracht uitvoeren als bijdrage aan een blije dag.
Schermafbeelding 2021 03 12 om 12.16.42 - Ballondecoraties op maat
Vrijwilligersinzet

Onder andere zijn wij vrijwilliger bij de Alkmaarse Wandelvierdaagse met een facilitaire stand.