Je bedrijfsopening verrassend anders met ballonnen

Gaat jouw bedrijf (her)openen? Dat is reden voor een feest! Met bijzondere ballondecoraties van De Decoratieballon weten je relaties, klanten en toevallige voorbijgangers dat hier iets speciaals gaat gebeuren. We werken met ballonnen van zeer goede kwaliteit in mooie, volle kleuren. Niets is standaard bij De Decoratieballon. De mogelijkheden met ballonnen zijn oneindig en echt alles is bespreekbaar.

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

Na jarenlang ploeteren is het dan eindelijk zover. Het felbegeerde diploma is bijna in handen. De leerlingen kijken reikhalzend uit naar deze feestelijke afsluiting. Eén ballon is al feest laat staan als De Decoratieballon langs is geweest. Wil je unieke decoraties, iets bijzonders, creatief op maat, een showstuk als achtergrond voor de studenten om selfies te maken tijdens de diploma-uitreikingen, dan zit je bij ons aan het juiste adres.
Speciale ballondecoraties voor de diploma-uitreikingen zijn onze specialiteit. En we werken al sinds 2007 met biologisch afbreekbare ballonnen en hergebruiken onze frames en gewichten. Waarom zou je deze prachtig bereikte mijlpaal in het leven niet uitbundig vieren? Eigenlijk doen we veel te weinig met onze champagnemomenten. Doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat jullie studenten op school hebben bereikt! Wij kleuren graag jullie geslaagd feest met onze prachtige ballonnenbogen en pilaren op maat tot luxe helium ballontrossen. Een afstudeer hoed als eyecatcher bovenaan een ballontros of de grote helium ballon cijfers 2021 als achtergrond in de de fotohoek voor een leuk kiekje voor later als mooi aandenken maakt het altijd compleet.

Ook voor de drive-thru diploma-uitreiking kunnen wij een ballonboog maken van elk formaat als welkom om onderdoor te rijden en uit te zwaaien. Met onze ballondecoratie creëren wij graag speciaal in jullie schoolkleuren of lievelingskleuren een waar showstuk als kroon op het harde werken van de studenten.

openingmaxmobielgemeentealkmaaranjovandeven 1024x768 - Bedrijfsopening
Openingsactie voor winkelcentrum Eggert in Purmerend
Het openingsfestijn stond vol met allerlei speciale acties van elke winkel. De feestelijke ballonpilaren wezen de weg waar alles gebeurde.
Opvallen op de beurs met grote heliumballonnen die boven de stand uitsteken
Een krachtige zin of uitroep als een opvallende belettering op de ballon trekt zeker de aandacht van je publiek of aankomende klanten.
Ballonnen bedrukt met eigen logo
In de kleuren van onze opdrachtgever hebben wij ballonnen met eigen logo gebruikt.
Previous
Next

Je eigen logo of tekst op grote ballonnen

We maken balloncreaties 100% custom made door ballonnen te bedrukken met je bedrijfslogo of met een persoonlijke tekst. Klinkt dit aantrekkelijk?
Vertel ons je wensen en wij bedenken een mooi plan.

Unieke balloncreaties op je bedrijfsopening

Een open dag, jubileum, (her)opening, verhuizing, prijsuitreiking, nieuwe locatie of elke andere mijlpaal: wij kleden elk bijzondere moment onvergetelijk aan met ballondecoraties. Denk aan een speciale looproute met een loper en afzetpaaltjes. Een spectaculaire ballonboog haalt je bezoekers binnen en vervolgens kan het feest beginnen, waarbij de ruimte oogverblindend is versierd met al onze andere balloncreaties.


Zoek je iets unieks dat helemaal bij jouw bedrijf past? Vraag dan aan ons de mogelijkheden!

Neem contact op »

Ons aanbod ballondecoraties voor een bedrijfsopening

Resultaat 1–3 van de 10 resultaten wordt getoond