Bedrukte ballonnen

Handgemaakt door ons met een unieke persoonlijke tekst

baby jongen geboren ballonpilaar helium ballon eigen tekst e1521212150665 768x1024 - Bedrukte ballonnen

Bedrukte ballon, bijvoorbeeld als geboortekaartje

Een persoonlijke wens en zelfs een geboortekaartje kan op een grote topballon of bubble ballon worden gedrukt. Natuurlijk in jullie favoriete kleuren.

Eronder kan een ballongewicht of ballonvoet bevestigd worden, maar ook een thema-ballonfiguur zoals deze kinderwagen. Het wow-effect is zo compleet! Van ballon tot lint en belettering, niets is standaard bij ons. We bedrukken ballonnen voor elke zakelijke of privégebeurtenis: een verjaardag of jubileum, een huwelijksaanzoek, een nieuwe hond, open dag, opening of speciale actie.

Bedrijfslogo op een ballondecoratie

Gepersonaliseerde ballonnen maken je bedrijfsfeest af!

Hier is het logo verwerkt op de grote topballonnen van de ballonpilaren. Daarnaast is het logo ook afgedrukt op de bubble ballon van de tafeldecoraties op de eettafels en statafels. Alles afgestemd op de juiste hoogte, zodat je eronderdoor kan kijken naar de muziek en de gasten. Een bedrukking trekt altijd extra aandacht. Diverse prints zijn mogelijk, eenzijdig tot zelfs vierzijdig op grote ballonnen van 90 cm. Hoe de ballon ook draait door wind of airco, je bedrijfslogo is zichtbaar vanuit elke hoek.

tweekleurig logo bedrukking topballon ballonpilarn helium ballontros personeelsfeest transportbedrijf Rumping vanderValk Hotel Akersloot 768x512 - Bedrukte ballonnen

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Wil je iets speciaals, neem dan contact op of bekijk ons assortiment in onze webshop