Cijferballonnen of ballonpilaren in cijfer- of lettervorm

Echte blikvangers: het 100-jarig bestaan in balloncijferpilaren van 185 cm hoog of de bedrijfsnaam in grote, zwevende ballonletters bij de opening. Natuurlijk verkopen we in de webshop ook helium cijferballonnen in diverse kleuren. Met ballonnen beelden we elk getal en iedere naam uit!

balloncijfers4000ledensportschool 1024x768 - Cijferballon

Een mijlpaal vieren?

Met cijferballonnen en letterballonnen geef je elke mijlpaal een feestelijk tintje. Onze cijferpilaren bestaan uit 300 tot 350 kleine ballonnen en worden in elke gewenste kleur gemaakt.

Ook is het mogelijk balloncijfers en ballonletters op maat te maken en bijvoorbeeld aan de wand te hangen.

Een romantische balkonscène op jouw huwelijk: een droom die uitkomt met onze letterballonnen

Strak, weelderig, classy. Noem je stijl en wij bedenken er een mooie ballondecoratie bij, passend bij jullie bruiloft. Je mooiste dag valt zo nooit in het water.

Jullie naam in helium letterballonnen op het balkon, aan het tuinhek of verwerkt in de topballon van ballonpilaren.

B2Bfotografie 17 09 15 12 12 22 768x513 - Cijferballon

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Wil je iets speciaals, neem dan contact op of bekijk ons standaard assortiment in onze webshop

Toont alle 2 resultaten