Crematie & Begrafenis

Afscheid nemen blijft moeilijk. Hoe oud of hoe jong, dat maakt niet uit. Het enige wat je vlak erna nog rest, is het afscheid van iemand die je dierbaar is, zo mooi mogelijk te maken. Ballonnen dragen aan de uitvaart zeker bij.. Wij werken met biologisch afbreekbare ballonnen en met eco-lint dat snel oplost in aarde en water.

Verplaatsbare ballonpilaar in grote vlinder vorm voor bij kistjes bij opbaren en crematie
Groot helium hart afscheid moeder
Helium vlinder ballonnen bij uitvaart kind
Ster helium ballonnen afscheid dierbare uitvaart
Open hart in vlinder thema
Helium ballontros met vlinder opdruk
Herdenking vriendin op strand met bio ballonnen
Previous
Next

Het geeft net dat beetje extra

Ballonnen geven iets te doen. Ze kunnen een mooi ritueel of symbolisch gebaar zijn bij het afscheid.

Het kan een wit heliumhart zijn naast de kist of ballontrossen om haar kistje heen in de kleur zachtgeel, waar de liefde vanaf straalt. Een open hart in wit en parelmoerwit, met vlinders waar hij altijd dol op was. Of zijn favoriete ratbike motor, nagemaakt van ballonnen en een rood hart zwevend erboven.

Biologisch afbreekbare ballonnen / Eco-lint van De Decoratieballon Alkmaar

Wij werken met biologisch afbreekbare ballonnen en eco-lint. Het eco-lint is gemaakt van maismeel of rijstmeel. Eco-lint lost in enkele seconden op in water. Wil je meer lezen over hoe en waarvan onze biologisch afbreekbare ballonnen zijn gemaakt, klik hier.

Een gepersonaliseerde ballontros naast de kist

ratbikercrematieballondecoratieheliumballontros 300x225 - Crematie & Begrafenis

De man was een fanatieke ratbike motorrijder. Deze vraag kreeg ik van zijn vrouw: wil je iets speciaals maken voor bij de kist wat helemaal past bij mijn man? Dit was het eindresultaat. De zwarte helium ballonnen in de vorm van wielen en het rode hart voor de liefde. En de ratbiker zoals zijn eigen motor. Het was precies wat ze bedoelde, zei de klant na afloop.

Wij maken tijd voor jullie vrij

Ballonnen voor een begrafenis of crematie, daar maken wij
altijd tijd voor. Bel gewoon, want dat gaat het snelste op zo’n korte termijn.

Biologisch afbreekbare ballonnen en eco-lint

Mocht je na de uitvaart enkele ballonnen willen oplaten, wij werken met biologisch afbreekbare latex ballonnen en ecolint dat oplost in water en aarde.

Schermafbeelding 2021 03 12 om 12.23.38 - Crematie & Begrafenis
Makkelijk ballonnen zelf vervoeren

Ook hebben we een speciale ballonzak vanaf € 0,50 voor voorzichtig vervoer van en naar diverse locaties.

In de kerk hangt aan elke kerkbank een hatballon in de kleuren wit, lichtroze, fuchsia en rood met ballontrossen om de kist en altaar heen.
Een open hart met vlinderballonnen en een lint waar de namen op staan.
Een ballontrots met opnieuw het vlinderthema
Samen neemt de meidengroep afscheid van hun vriendin op het strand bij Egmond, met het oplaten van een biologisch afbreekbare witte hartballon aan wit eco-lint.
Previous
Next

Het geeft net dat beetje extra Iets speciaals voor het afscheid

Wij kunnen dit geheel voor jou verzorgen, zodat je er verder geen omkijken naar hebt. Je kunt het op afspraak ophalen bij het ballonatelier of we bezorgen het bij het uitvaartcentrum en zetten alles klaar.

De ballonnen die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast hebben we ook eco-lint dat oplost in water en aarde.