Diploma-uitreiking

Voor de diploma-uitreikingen maken wij graag ballondecoraties als één feestelijk showstuk waar iedereen nog lang over napraat

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

Na jarenlang ploeteren is het dan eindelijk zover. Het felbegeerde diploma is bijna in handen. De leerlingen kijken reikhalzend uit naar deze feestelijke afsluiting. Eén ballon is al feest laat staan als De Decoratieballon langs is geweest. Wil je unieke decoraties, iets bijzonders, creatief op maat, een showstuk als achtergrond voor de studenten om selfies te maken tijdens de diploma-uitreikingen, dan zit je bij ons aan het juiste adres.
Speciale ballondecoraties voor de diploma-uitreikingen zijn onze specialiteit. En we werken al sinds 2007 met biologisch afbreekbare ballonnen en hergebruiken onze frames en gewichten. Waarom zou je deze prachtig bereikte mijlpaal in het leven niet uitbundig vieren? Eigenlijk doen we veel te weinig met onze champagnemomenten. Doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat jullie studenten op school hebben bereikt! Wij kleuren graag jullie geslaagd feest met onze prachtige ballonnenbogen en pilaren op maat tot luxe helium ballontrossen. Een afstudeer hoed als eyecatcher bovenaan een ballontros of de grote helium ballon cijfers 2021 als achtergrond in de de fotohoek voor een leuk kiekje voor later als mooi aandenken maakt het altijd compleet.

Ook voor de drive-thru diploma-uitreiking kunnen wij een ballonboog maken van elk formaat als welkom om onderdoor te rijden en uit te zwaaien. Met onze ballondecoratie creëren wij graag speciaal in jullie schoolkleuren of lievelingskleuren een waar showstuk als kroon op het harde werken van de studenten.

20190703 131456 576x1024 - Diploma uitreiking
Pluim ballonpilaren ingang school
Een warm welkom bij de entree voor de leerlingen bij aankomst met deze feestelijke pluim ballonenn.
Fotomoment met diploma en mooie ballonen
Selfie of op de foto met je ouders is super gaaf met deze prachtige balloncreaties
Opvallen met je diploma!
De cijfers 2021 voor dit jaar en jij erachter met je diploma op de foto is maar één woord voor WAW
Speciale geslaagde ballon voor de klas
Surprise! Zie je dit vrolijke mannetje al staan op het bureau of naast bed van elke leerling uit jouw klas na de diploma-uitreikingen. Supertrots op ze!
Previous
Next

Jullie examenfeest met ballondecoraties in eigen schoolkleuren of schoollogo? dat kan allemaal bij De Decoratieballon

Wij zijn specialist in het maken van balloncreaties 100% custom made voor alle diploma-uitreikingen, diploma drive-in en  drive-thru, examenfeesten en galafeesten.

Voor de geslaagd feesten maken wij graag ballondecoraties als één groot feestelijk showstuk waar iedereen nog lang over napraat.

Vertel ons je wensen en wij bedenken een mooi plan.

Wil jij een diploma-uitreiking creatief en onvergetelijk aankleden? We laten je graag zien wat onze ballondecoraties op maat voor jou kunnen doen!