Festivals met adembenemende, duurzame ballondecoraties

Festivals zijn een feest voor alle zintuigen. Ook voor de ogen dus. En daarom zijn onze kleurrijke, duizelingwekkende en adembenemende ballondecoraties bij uitstek geschikt om een festivalterrein aan te kleden. Nu denk je misschien: ballonnen op een festival in de open lucht, is dat wel verantwoord? Jazeker! Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbaar en recyclebaar materiaal. Onze ballonnen kunnen na afloop dus gewoon in de groene bak. En natuurlijk zitten al onze constructies zó stevig in elkaar dat ballonnen er niet zomaar uitwaaien.

Like & share op jouw festival!

De Decoratieballon maakt balloncreaties op maat waar Instagram van ontploft. Onze ballonharten en ballonwanden worden vanzelf de ultieme plekken om selfies te maken. Likes verzekerd! Wil je dat jullie festival er visueel helemaal uitspringt? Maak dan vooral een afspraak in ons ballonatelier in Alkmaar. Wij zetten jouw stoutste dromen om in ballondecoraties die je niet voor mogelijk houdt. Oneindige fantasie is daarbij onze basis. En omdat we deelnemen aan internationale ballonevents zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ballontechnieken.

Liefdadigheidsfestival 'Alkmaar proeft bier' in Hal 25.  Hier staan met helium gevulde ballonnen met logo op de tafels.
Mega grote UP-ballon
Voor festival grote up ballon, bestaande uit 2500 ballonnen, gemaakt. Met hoogwerker door lucht gevlogen waaronder de acrobaten van NEWA een act gaven
Waanzinnige entree. Spooky!
Waanzinnig entree van festival met licht en donkere effecten door zilveren punt taper ballonnen en spots. Weer beleefmoment met selfie of fotomoment.
Mega grote ballonboog om podium heen
Ballonboog altijd feestelijk en in alle kleuren en maten aan te passen naar wens
Groot rood hart voor hoogtepunt show
Met een hoogwerker achter podium groot helium hart 250 cm getakeld om op moment suprême tijdens de komst van de hoofdact tevoorschijn te toveren
Previous
Next
inzamelingsactiestichtingwereldcongresfestivaltheboxamsterdam 1024x768 - Festivals

Ballondecoraties voor elk budget van klein > groot

Wij maken onze ballondecoraties voor zowel kleinschalige goede-doelenfestivals als internationale muziekfestivals waarop grote namen acte de présence geven.

Ons standaard aanbod ballondecoratie voor festivals is .........

Nooit standaard maar op maat gemaakt 😉 Jullie zijn uniek en wij ook!

Resultaat 1–6 van de 10 resultaten wordt getoond