Lopers en afzetpaaltjes

Blauwe, witte en rode lopers en afzetpaaltjes zijn ook te huur via De Decoratieballon. Geef je gasten het gevoel dat ze filmsterren zijn!

hetpretpaleis bruiloft paviljoen Twiske oostzaan 1024x768 - Lopers en afzetpaaltjes

Over de witte loper naar het altaar schrijden

Dat kan ook op jullie bruiloft! Zoals hier aan het meer in Oostzaan bij ‘t Twiske. In samenwerking met Het Pretpaleis hebben we een romantisch prieel gebouwd en aangekleed met speciaal bedrukte ballonnen van verstrengelde hartjes. In de hartjes waren de namen van het bruidspaar met de hand geschreven. De loper past helemaal bij de luxe uitstraling.

Een rode loper voor een opening of bedrijfsfeest

maakt het geheel helemaal af. Lopers zijn leverbaar in diverse kleuren en lengtes, passend bij jullie thema of bedrijfskleuren. Natuurlijk kunnen we er bijvoorbeeld ook een ballonboog bij maken.

Het logo van Health & Lifestyle Milon clubs komt terug in de ballondecoraties bij de opening van de vestiging van Tom van der Kolk in Heerhugowaard. De nieuwsgierige bezoekers liepen over de rode loper naar de entree.

openingTomvanderKolkMilonHealthHeerhugowaard e1525151052897 768x1024 - Lopers en afzetpaaltjes

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Wil je iets speciaals, neem dan contact op of bekijk ons assortiment in onze webshop

Enig resultaat