BallonartiestMoniquevanSchieHelegrotegekleurdeballonaanhetmaken 1 1024x683 - Over De Decoratieballon

Het creatieve brein achter De Decoratieballon:

Monique van Schie-Bos

Balloncreaties maken is al jaren mijn passie. Ik laat mij inspireren door wat ik zie op straat of tegen kom. Het kan de overloop van kleuren zijn in de natuur of de smakelijke en aantrekkelijke kleuren in een snoepwinkel. Overal haal ik ideeën uit. Mijn fantasie is eigenlijk de oneindige limiet. Jouw wensen en ideeën zijn mijn uitgangspunt.

Service, service, service

Service met een hoofdletter S. Altijd luister ik eerst naar de wensen en ideeën van de klant. Het plan dat ik bedenk, speelt in op deze wensen. Zo ontstaat er altijd een ballondecoratie die past bij elk uniek moment en feest. Door deze werkwijze komen we samen tot het mooiste resultaat voor jouw feest of uniek moment.

Schermafbeelding 2021 03 11 om 17.16.58 - Over De Decoratieballon

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

‘Groen werken’ en ‘MVO’ vind je overal terug in onze producten en de manier waarop we werken. Een paar voorbeelden:

  • Al onze ballonnen die zijn biologisch afbreekbaar
  • We gebruiken ecolint dat oplost in water en aarde
  • We scheiden afval en combineren ritten combineren om het milieu minder te belasten
  • We kleden 3x per jaar belangeloos een evenement aan om mensen te helpen die het moeilijker hebben in de maatschappij
Schermafbeelding 2021 03 11 om 17.17.06 - Over De Decoratieballon
Internationaal gekwalificeerd ballonartiest

Elk jaar volg ik verschillende balloncursussen bij de beste ballonartiesten vanuit de gehele wereld bij de ballonverenigingen van United Twisters in Brabant en Twisters in Amsterdam. Daarnaast heb ik in 2010 mijn QBN diploma als Qualified Balloon Artist gehaald en in 2011 het keurmerk Certified Balloon Artist CBA voor ons bedrijf. Daarvan zijn er in heel Nederland maar veertien en de gehele wereld 3000!

wandelvierdaagsealkmaarsponseringstandmetdrinken 300x300 - Over De Decoratieballon
Wandelvierdaagse
sponsering voetbalverenigingkolpingboysoudorpalkmaarDeDecoratieballon 300x300 - Over De Decoratieballon
Sponsoring Kolpingboys
pinkribbonalkmaar 300x300 - Over De Decoratieballon
Pink Ribbon

In maart 2018 ben ik naar de World Balloon Convention in San Diego (USA) geweest om een week lang balloncursussen te volgen op het hoogte niveau bij de beste ballondecorateurs uit de gehele wereld. Deze bijeenkomst gaf mij veel nieuwe inzichten. Ik vernam er de nieuwste trends in ballonnenland en leerde er de nieuwste ballontechnieken in praktijk te brengen. In het najaar van 2019 neem ik deel aan de Balloon Jam in Hamburg. 

Previous
Next

Een van de 14 Certified Balloon Artists in Nederland

Ook heb ik de Amerikaanse Qualatex ballondecoratiecursussen gevolgd en in 2011 eindexamen gedaan in Oxford (GB). Door het succesvol afronden van deze cursus behoor ik tot het selecte gezelschap van 14 Certified Balloon Artists (kort gezegd CBA’s) in Nederland en 3000 in de gehele wereld!

Ik ben nu officieel een “Certified Balloon Artist” (CBA), wat tevens een keurmerk is voor mijn bedrijf. Wij beheersen de nieuwste ballontechnieken en werken met de beste ballonnen die biologisch afbreekbaar zijn. Door opleidingen blijven wij up-to-date tot het hoogste niveau op ballontechnieken en nieuwe balloncreaties.

 

Qualatex catalogus

Bekijk hier de Qualatex catalogus.
Wij kunnen voor jou al deze ballonnen bestellen.
Dus opties genoeg!

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

Als Clown Niekie of ballonartiest Monique kleur ik graag jouw feest met mijn ballonfiguren, ballonspelletjes, ballonverhaal, schmink, regenboogparachute, raadkist en ballonworkshop.

Kijk voor meer informatie hierover op de Clown en de Koffer.