Ballondecoraties op jullie personeelsfeest

Wil je het personeelsfeest in jullie bedrijfskantine of het bedrijfsuitje op locatie verrassend aankleden? Met onze ballonnen transformeren wij elke ruimte in een feestzaal. En dat lukt ons voor elk redelijk budget! Ieder bijzonder moment in een bedrijf mag gevierd worden, of het nu gaat om een jubileum, van eenjarig tot wel honderdjarig bestaan, een prijsuitreiking, nieuwe bedrijfsnaam of een topomzet waar je samen met het personeel trots op bent. Wij kleden jullie feest graag aan met aparte ballondecoraties waar iedereen nog lang over napraat.

Personeelsfeest in Thema
Het personeelsfeest in Egmond aan Zee bij de Prins Hendrik was in thema Olympische spelen met vele spelletjes en sport activiteiten. De olympische ballonringen kleurden het geheel feestelijk aan.
Personeelsfeest Ibiza stijl
Kun je een sfeertje creëren a la Ibiza. Tuurlijk! Met o.a. grote ballonnen hangend in de lucht en licht effecten in vele kleuren ontstond een waar feest in Ibiza style
Ballonnen bedrukt met eigen logo
In de kleuren van onze opdrachtgever hebben wij ballonnen beletterd met eigen logo gebruikt. Al lopend over de rode loper gaf dat het personeel een warm welkom gevoel.
Previous
Next

Wil je complimenten ontvangen na je personeelsfeest?

Locatie geregeld? Vink. Muziek afgestemd? Vink. Drinken en eten besproken? Vink. Maar hoe breng ik mijn medewerkers bij binnenkomst meteen in de stemming en laat ik zien hoezeer ik hun tomeloze inzet voor het bedrijf waardeer? Dat kan met De Decoratieballon! Laat weten waar je aan denkt, mee speelt of van droomt en wij bedenken samen een uniek en superfeestelijk ballondecoratieplan. Vink!

Wij geven elk personeelsfeest een wow-effect. Dat doen we bijvoorbeeld met heliumballonnenballonslingers, 
cijferballonnen of compleet op maat. Voor een diner maken we ook mooie tafeldecoraties. Verrassender dan bloemen!

De Decoratieballon - Film personeelsfeest bij Hotel van der Valk Akersloot

rumpingbedrijfsfeest e1520948058569 - Personeelsfeest
Video afspelen

Jouw personeelsfeest gedecoreerd met ballonnen

Wil je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een thema voor jouw personeelsfeest, bekijk dan onze foto's van eerdere feesten. Voor persoonlijk advies mag je natuurlijk altijd bellen. En wil je graag face-to-face brainstormen over de invulling van jullie personeelsfeest, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Een thema, bedrijfskleuren of de omgeving: wij nemen het mee in het plan en maken ballondecoraties die je niet voor mogelijk houdt. Van strak modern tot lekker over de top.

Creatief op maat strand feest

Uitgangspunt was om in september op het strand van Egmond een personeelsfeest te kleuren met ballonnen. De slecht-weervoorspellingen kwamen uit, maar de ballondecoraties maakten alles goed. Het eindresultaat: wuivende palmbomen bij de ingang in vrolijke retrokleuren en op de statafels bubble-ballonnen, gevuld met helium en bedrukt met maskers. Details waren de kleurige veren met een hoge aaibaarheidsfactor, verwerkt in de ballonvoeten. En op de hoeken van de dansvloer stonden bolballonpilaren met kleurrijke pluimen en veren.

personeelsfeestophetstraandegmondaanzeerestaurant tzeepaardje 768x1024 - Personeelsfeest

Bekijk ons assortiment ballondecoraties voor je personeelsfeest

Resultaat 1–6 van de 10 resultaten wordt getoond