Workshop met ballonnen

Lekker creatief bezig zijn op een workshop met ballonnen. Veel lol, plezier en verbazing over mijn en jullie eigen ballonkunsten!

De ballonworkshops zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Een speciaal thema is mogelijk op verzoek.

Maak met je collega’s leuke ballonfiguren of één groot ballonproject om na afloop de bedrijfshal of kantine te kleuren.  Dat geeft veel plezier, lol en samenhorigheidsgevoel onder elkaar. Ook heel geschikt als een leuke afsluiting op een teambuildingsdag of als luchtig moment na een zware jaarvergadering. Het kan allemaal met ballonkunstenaar en ballonartiest Monique van Schie-Bos van De Decoratieballon!

Lees de ervaring van...

Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique, Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Schermafbeelding 2021 02 04 om 15.25.55 - Workshops
Ballontechnieken

Eerst knopen en draaien we bubbles met lange vouwballonnen. Voordat je het weet, heb je al je eerste ballonfiguur gemaakt. Oordraai, tulpdraai, buikdraai, poedelstaart en kruldraai, het zijn termen waarvan je nu nog denkt: pardon? Maar na onze heldere uitleg schud je ze na afloop zo uit je mouw. Met onze basiscursus weet je precies hoe het moet. Na afloop krijg je een mapje met de technieken erin en kun je verder aan de slag. Jij wordt de bom op ieder feest!

Schermafbeelding 2021 02 04 om 13.04.25 - Workshops
Qualatex ballonnen

We vouwen onze figuren met ballonnen van het allerbeste ballonnenmerk ter wereld: Qualatex. We gebruiken een enorme diversiteit aan vouwballonnen in allerlei kleuren, maten en vormen, zoals het hartje, de blossom en de beebody.

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

Na jarenlang ploeteren is het dan eindelijk zover. Het felbegeerde diploma is bijna in handen. De leerlingen kijken reikhalzend uit naar deze feestelijke afsluiting. Eén ballon is al feest laat staan als De Decoratieballon langs is geweest. Wil je unieke decoraties, iets bijzonders, creatief op maat, een showstuk als achtergrond voor de studenten om selfies te maken tijdens de diploma-uitreikingen, dan zit je bij ons aan het juiste adres.
Speciale ballondecoraties voor de diploma-uitreikingen zijn onze specialiteit. En we werken al sinds 2007 met biologisch afbreekbare ballonnen en hergebruiken onze frames en gewichten. Waarom zou je deze prachtig bereikte mijlpaal in het leven niet uitbundig vieren? Eigenlijk doen we veel te weinig met onze champagnemomenten. Doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat jullie studenten op school hebben bereikt! Wij kleuren graag jullie geslaagd feest met onze prachtige ballonnenbogen en pilaren op maat tot luxe helium ballontrossen. Een afstudeer hoed als eyecatcher bovenaan een ballontros of de grote helium ballon cijfers 2021 als achtergrond in de de fotohoek voor een leuk kiekje voor later als mooi aandenken maakt het altijd compleet.

Ook voor de drive-thru diploma-uitreiking kunnen wij een ballonboog maken van elk formaat als welkom om onderdoor te rijden en uit te zwaaien. Met onze ballondecoratie creëren wij graag speciaal in jullie schoolkleuren of lievelingskleuren een waar showstuk als kroon op het harde werken van de studenten.

workshopballonvouweninballonatelier 1024x683 - Workshops
ballonworkshopnaschoolseopvangthemasponsbosonderwaterwereld 1 e1520948714116 1024x674 - Workshops
groepsfotoballonworkshoptandarts 1 1024x768 - Workshops

Het schooljaar afsluiten met gave ballondecoraties

De workshops voor kinderen worden gegeven door Clown Niekie of ballonartiest Monique.

Kinder ballon workshop op locatie
Prijs €
1 uur voor 10 kinderen162,50
Elk kind extra (maximaal 10)10,00
Reiskosten per kilometer v.v.    0,39
Kinder ballon workshop in atelier, te Oudorp 
1 uur voor maximaal 10 kinderen, inclusief drinken   175,00
  
Workshop basistechnieken ballonvouwen voor volwassenen 
2,5 uur voor 4 personen  350,00
Elk persoon extra       50,00
Reiskosten per kilometer v.v.  
          0,39

Alle genoemde tarieven zijn inclusief alle te gebruiken materialen, ballonnen en BTW. 

Bekijk ook ons aanbod ballondecoraties

Resultaat 1–3 van de 10 resultaten wordt getoond