Ballonnenhart

Natuurlijk is het hart hét ultieme symbool van de Liefde. Hoe mooi is het dan als ons grote 3D-ballonnenhart je Valentijnsdag, je huwelijksaanzoek of je bruiloft kleurt.

bruiloft tHofBergenBlooming 768x1024 - Ballonnen hart

Verlies je hart aan ons ballonhart!

En dat kan in allerlei kleuren. We hebben hiervoor rood, wit, parelmoerwit en goud in onze collectie, maar de keuze is helemaal aan jou! Zo hebben we al eens paarse en saffierblauwe ballonharten gemaakt.

Je kunt kiezen uit twee 3D-gevlochten formaten: een hart van 110 cm en een reuzenhart van maar liefst 250 cm. De ballonnen die we hiervoor gebruiken, blijven wekenlang prachtig. Ze zijn ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar. Of het nu om Valentijnsdag gaat, een bruiloft, geregistreerd partnerschap of huwelijksceremonie, met een ballonhart kleed je het feestelijk en met veel liefde aan.

Het is een pak van je hart

als je balloncreaties laat verzorgen door De Decoratieballon uit Alkmaar. Wij maken er een mooi feest van! De ballonnen in hartvorm zijn een prachtig symbool om uit te drukken wat met woorden soms moeilijk is uit te leggen.

We leveren het ballonnenhart met een lint of doorzichtig draad, zodat het makkelijk is op te hangen aan een wand, plafond of buiten aan een schutting.

B2B fotografie 18 01 25 21 50 19 - Ballonnen hart

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Per e-mail of telefoon beantwoorden wij graag je vragen. Samen kunnen we zo een mooi plan bedenken voor jouw feest. Een plan op maat gemaakt en inspelend op jouw wensen.

Of bekijk onze webshop

promo3 - Ballonnen hart

Nog meer ballondecoraties met een hart!

Gaat je hart sneller kloppen van dit thema? We kunnen het uitbreiden met bijvoorbeeld mini-pilaartjes van 70 cm naast de rode loper van het ouderlijk huis bij het ophalen van de bruid.Of we plaatsen een grote ballonpilaar van 250 cm bij de entree van een zaal, huisdeur of toegangspoort van een kasteel. Met onze ballon-in-ballontechniek creëren we ook deze decoraties in elke gewenste kleur.

Enig resultaat