Ballondecoraties voor jullie bedrijfsfeest

Een zakelijk feestelijk event is een uitstekende gelegenheid om op klanten en andere relaties een goede indruk te maken. Bij een jubileum, (her)opening, verhuizing, directiewissel, de eerste steen, bekend maken logo of als blijk van waardering voor je netwerk. Wat de aanleiding ook is, het bedrijfsfeest moet wel in het geheugen blijven hangen. Eén ding is zeker: met balloncreaties van De Decoratieballon weet je in ieder geval dat het visuele deel helemaal klopt!

Bedrijfsfeest Woldhuis
Aankleding van het bedrijfsfeest met ballonnen voor Woldhuis. De ballondecoratie had aan de eisen om het 100 jarig bestaan feestelijk met een hoge wow factor aan te kleden glorieus voldaan
Bedrijfsfeest Golfbaan Sluispolder Alkmaar
Bedrijfsfeest golfbaan Sluispolder Alkmaar in thema hart voor goede doel met beleefmoment door de ballondecoraties Iedereen ging op de foto in het open ballonhart.
Zaalaankleding bedrijfsfeest Hotel van Oranje Noordwijk
Super deluxe uitstraling met deze organische ballonslingers in de lucht en over balustrades gedrapeerd.
Previous
Next

Elk bedrijfsfeest gaat next level met onze balloncreaties

Wij verzorgen balloncreaties op maat. Het is ons vak en dat doen we met volle inzet en fantasie. Je kunt de aankleding van je bedrijfsfeest dus met een goed gevoel aan ons overlaten. Zelfs standaard ballonbogen en ballonslingers springen er bij ons uit. Wil je ballonnen bedrukt met je bedrijfslogo of persoonlijke tekst? Ook dat regelen we.

Ann elk feest komt ook weer een eind. Gelukkig kunnen we je de kater van het opruimen besparen. Als het nodig is, verwijderen we de ballondecoraties en nemen we alles mee.  Maar natuurlijk mag je de ballonpilaren ook nog laten staan of op een andere plek in het bedrijf neerzetten. Dan halen we ze later wel op! We hergebruiken de frames om zo groen te werken.

Schermafbeelding 2021 02 04 om 13.04.23 - Bedrijfsfeest
Samen maken we een decoratieplan

We maken bijpassende ballondecoraties die echt wat toevoegen aan jullie feest. Met ballondecoraties van De Decoratieballon trek je op een unieke wijze de aandacht .
Deel je wensen en we bedenken samen met jou een mooi plan dat past bij jullie bedrijf, feest én budget!

Schermafbeelding 2021 02 04 om 13.04.25 - Bedrijfsfeest
Biologisch afbreekbare ballonnen

We werken met het ballonnenmerk Qualatex. Deze latex ballonnen zijn van de allerbeste kwaliteit, met volle kleuren en mooie glans. Daarmee voorzien ze jullie bedrijfsfeest, (her)opening of ander uniek zakelijk moment van een hoog wow-gehalte. En: de ballonnen van Qualatex zijn 100 % biologisch afbreekbaar!  Net als een bananenschil zijn ze binnen 1,5 jaar vergaan.  

reinigingsdemodagen lelystad beurs ravo grote helium ballonnen de decoratieballon alkmaar 1024x768 - Bedrijfsfeest
300916 202508 006 e1520945540796 - Bedrijfsfeest
Video afspelen

De Decoratieballon - Bedrijfsfeest van 100 jaar Woldhuis bij de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude

Een verbouwing en een nieuw logo is reden voor een feestelijke open dag

Bekijk voor inspirerende ideeën onze foto's van eerdere bedrijfsfeesten. Natuurlijk kun je ons ook bellen voor een persoonlijk advies. En wil je graag met ons aan tafel? Maak dan afspraak op ons ballonatelier in Alkmaar.

Schermafbeelding 2021 02 04 om 13.20.10 - Bedrijfsfeest
Nieuwe huisstijl?

Wij zoeken naar de kleuren die mooi aansluiten bij jullie nieuwe huisstijl. Mocht de juiste kleur niet bestaan in ons assortiment, dan kunnen wij deze creëren met ballon-in-ballon technieken. Als Certified Balloon Artist zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Schermafbeelding 2021 02 04 om 13.20.13 - Bedrijfsfeest
Nieuw logo in ballondecoraties

Met soms nog geheime bestanden van de opdrachtgever gaan we vooraf aan de gang om balloncreaties te maken die de kleuren van de huisstijl laten zien en het nieuwe logo en imago verwoorden. En wees gerust: wij zijn heel goed in het bewaren van geheimen.

Bekijk ons aanbod ballondecoraties voor bedrijfsfeesten

Resultaat 1–6 van de 10 resultaten wordt getoond