Ballonwand

Een spectaculaire ballonnenwand zorgt voor een spetterende opening van je winkel!

20171214 193646 1024x768 - Ballonwand

Verrassend anders met ballonnen

De HEMA-winkel is feestelijk aangekleed. De medewerkster lopen er prachtig bij, in zwarte kleding met gouden bling-bling accessoires. De deur van de ballonwand van in totaal 10 meter gaat tijdens de opening van de Moonlight Shopping Night bij HEMA Heiloo op spectaculaire wijze omhoog.

Na de opening blijft de ballonwand een prachtige ballondecoratie

De enorm grote ballonwand geeft klanten bij binnenkomst gelijk het gevoel: hier gaat wat gebeuren! De gouden ballonnen glanzen je tegemoet.

Natuurlijk kunnen we een wand combineren met andere creaties, zoals een ballonslinger, of met lopers en paaltjes.

20171214 195642 768x1024 - Ballonwand

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Een logo, een bijzonder thema of een hart op Valentijnsdag: we verwerken het op elke gewenste grootte in een ballonnenwand. Wees niet bescheiden, laat ons weten wat je wil en wij doen de rest.

Of bekijk onze webshop