Tafeldecoraties van ballonnen

Eyecatcher op een (disco)verjaardagsfeest of feestelijke aankleding van statafels op een bedrijfsreceptie? Tafeldecoraties van ballonnen zijn altijd een geslaagd idee.

20180317 190557 1024x768 - Tafeldecoraties

Van ballontros tot luxe tafeldecoratie

Geleerd in Amerika op een workshop voor exclusieve tafeldecoraties: centerpiece-de-luxe. Topdesign voor een bijzondere gelegenheid. Een verrassend alternatief voor een standaard vaasje bloemen.

De confettiballon steelt de show. In de stang is een gouden kralenketting met lichtjes verwerkt voor groots effect. Sterretjes hangen in top om hoogteverschillen te creëren. Een lust voor het oog bij binnenkomst van de eetzaal en tijdens het diner.

Aangepaste hoogte ballontros

Een gewichtje met 3 heliumballonnen doet het altijd goed. Deze tros kan bij een hoger plafond uitgebreid worden met meer ballonnen.De topballon kun je ook vervangen door een bedrukte themaballon. Het feest kan beginnen! De hoogte passen we aan naar een eettafel of een statafel. En het fijne van een ballontros is: je kijkt er niet tegenaan.

20180407 124809 1 768x576 - Tafeldecoraties

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Wil je iets speciaals, neem dan contact op of bekijk ons assortiment in onze webshop

Enig resultaat