Clown Niekie

Als Clown Niekie (uit Alkmaar, Noord-Holland) kleur ik graag elk feest met mijn rode neus en ballonnen. Na de kennismaking vertel ik eerst een ballonverhaal met een grapje, trucje en raadsel en vervolgens ga ik met de kinderen aan de slag met de ballonnen. Plezier, lol met spel en actie staan voorop. De kinderen gaan na afloop blij naar huis met mooie herinneringen aan jouw feest. De eigen kunstwerken en prachtige ballonfiguren van Clown Niekie zijn het tastbare bewijs van al het plezier op deze fijne dag.

Clown Niekie MG 3925 ©Ariana Schroor 171109 - Clown Niekie
ClownniekiebroekerveilingopeningdeClownendeKofferballonclown - Clown Niekie

Ballonclown Niekie

Clown Niekie kleurt elk feest of uniek moment met haar ballonnen. Ze maakt ballonfiguren die je nog nooit eerder hebt gezien. Een wow-moment! Een verzoek van een kind wordt altijd beloond met een ballonfiguur. Ter plekke bedacht of geleerd bij eerdere balloncursussen in Nederland, België, Duitsland en Amerika.

Vermaak voor alle kinderen tegelijk

Met de diverse ballonprogramma’s worden alle kinderen tegelijk vermaakt. Dit kan het ballonverhaal zijn met een goocheltruc, grapje, raadsel of ballontruc. Andere mogelijkheden zijn de regenboogparachute of de feestprogramma’s voor bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest. Ook de jarige Jop of iemand in het bijzonder in het zonnetje zetten is voor deze ballonclown of ballonartiest geen probleem. Ballonartiest Monique in een mooie jurk of Clown Niekie met een rode neus kan altijd een kleine assistent gebruiken uit het publiek.

Ballonworkshops

geeft clown Niekie of ballonartiest Monique ook. Op locatie of in het ballonatelier in Oudorp (Alkmaar). Het niveau of thema pas ik aan naar de groep. Van kinderverjaardag, opleuken van een saaie jaarvergadering tot een dag van de Mantelzorg.

Diverse programmamogelijkheden met tarief:

€ 162,50 voor 1 1/2 uur en aansluitend uren € 110,00 per uur ballonclown / ballonjuf Niekie met een minimum tijd van 1 1/2 uur inclusief ballonverhaal met een grapje, goochelen, ballontruc, ballonraadsel en ballonfiguren maken op verzoek

€ 162,50 per uur diverse programma’s met vermaak voor alle kinderen tegelijk met een minimum van 1 uur met maximaal 20 kinderen.

Bij meer kinderen toeslag € 4,00 per kind. Bijvoorbeeld Feestprogramma waarbij we samen feesthoeden vouwen van ballonnen in allerlei maten, vormen en kleuren. Samen aan de slag met veel pret en verbazing over hun eigen kunsten met hulp van Clown Niekie of de Ballonjuf.

Duur: 1 uur voor 10 kinderen. Toeslag extra kind € 10,00.

€ 225,00 ballonworkshop in ballonatelier De Decoratieballon Alkmaar inclusief drinken en koekje

€ 15,00 balloncadeau

€ 27,50 speciaal groter balloncadeau voor Jarige Jop
€ 2,00 voor elk kind polsballonfiguur uitgedeeld aan het einde met de Vrolijke Groeten van Clown Niekie.

De tarieven zijn inclusief 9 % BTW en exclusief reiskostenvergoeding vanaf Alkmaar is € 0,39 per km v.v. en exclusief parkeer – boot en pontgelden. Voor de reistijd méér dan een uur bereken ik een toeslag van € 30,00. Toeslag tarieven Sinterklaas en andere feestdagen € 50,00.

Uurtarief

162,50

Ballonclown / ballonjuf Niekie
incl. 9 % BTW excl. reiskosten

€ 0,39 per km v.v. met een minimum tijd van 1 1/2 uur inclusief ballonverhaal met een grapje, goochelen, ballontruc, ballonraadsel en ballonfiguren maken op verzoek.

Sinterklaasprogramma's met Clown Niekie

1 uur vermaak voor alle kinderen tegelijk a € 495,00 incl. 9 % BTW excl. reiskosten.
Diverse Sinterklaas mogelijkheden zijn:

  • Programma Help Pietjes tekort
  • Programma Pietje Pepernoot heeft heimwee
  • Programma Je raad het nooit wie Opa Piet helpt op het dak
welkom ballonhoofdpiet sinterklaasfeest esnw alkmaar - Clown Niekie