Ballondecoraties bij een geboorte

Hoera, een BABY ! Wil je dat de hele wereld laten weten? Doe dat dan met onze ballondecoraties. Zoek je naar een speciale manier om te vertellen dat jullie een kind verwachten en of het een jongen of een meisje is: wij bedenken er wat moois voor. En is de kleine spruit geboren? Dan maken wij iets bijzonders voor het huis of voor het kraamfeest. In blauw, roze of welke kleur jullie maar willen!

Complete ballondecoratie bestaande uit 2 kleine ballonpilaren met tule, 2 helium spenen en baby ballondecoratie voor het raam of aan de muur
Kraamfeest of babyshower deze ronde organic balloncirkel maakt het helemaal af.
Gender reveal party! Wordt het een jongen of een meisje?
Geslacht bekend maken! Wordt het blauw of roze. De envelop ontvang ik van te voren en u weet zelf pas bij het doorprikken of het jongen of een meisje is?
Ballon van de blijde boodschap met prikpen
Ballontros met persoonlijke beletterde helium ballon tot uitgebreide ballonpilaar met kinderwagen
Zuigfles ballonpilaar en ballonboog bij de deur
Kraamfeest in organic stijl met ballonslinger gemaakt van ballonnen in verschillende maten van groot tot klein
Previous
Next

Ballondecoraties met een hoog WOW-gehalte

Of het nu gaat om een ballonboog in de vorm van een ooievaar, een geboorteboom als blikvanger, de naam van de baby in zwevende letters: wij spelen in op jullie wensen en maken ballondecoraties waar iedereen nog lang over napraat.

De kleuren van de babykamer of het geboortekaartje zijn mooie uitgangspunten. Je kunt het niet zo gek verzinnen of wij maken het. De Decoratieballon heeft de kennis, inzichten en de nieuwste ballontechnieken om ballondecoraties te creëren die je nog nooit eerder hebt gezien.

Gender reveal ballon

Is het een meisje of een jongen? Als jullie dit aan familie en vrienden willen vertellen, dan is de Ballon van de Blijde Boodschap à €75 een gave manier om het te onthullen. Het tarief is inclusief prikpen en ballonzak voor voorzichtig vervoer bij ophalen. De video hiernaast laat een paar van deze bijzondere onthulmomenten zien. Maak jullie Gender Reveal Party uniek met onze gave prikballon!

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Geboorte
Video afspelen

Ons aanbod voor geboortes is zeer speciaal en wordt afgestemd naar jullie wensen en ideeën

Toont alle 2 resultaten