Ballonpilaar

Met een ballonpilaar (of meer dan één) laat je zien: hier is het feestje! En dankzij de creativiteit van De Decoratieballon zijn ze altijd anders dan anders.

20150410 180223 1024x768 - Ballonpilaar

Ballonpilaren in jouw kleuren

De Decoratieballon verzorgt ballonpilaren voor elk feest. Voor binnen en buiten. De ballonstaanders kunnen uitgevoerd worden in jullie bedrijfskleuren of aangepast aan een thema. Daarin kunnen we ver gaan, denk bijvoorbeeld aan een palmboom. In combinatie met een ballonboog creëer je helemaal een schitterende entree!

Onze ballonstangen hebben een verzwaarde voet en zijn toch makkelijk op te pakken en te verplaatsen. Wij werken met Qualatex ballonnen. Deze hebben een volle kleur, een mooie glans én ze zijn biologisch afbreekbaar.

Bedrijfsfeest in glitter en glamour

Wil je iets uitstralen? Dat kan met onze ballondecoraties. Van glamour en glitter naar strak en modern of vrolijk én vooral: opvallend.

Deze ballonstaanders stonden naast glimmende auto’s op een nieuwjaarsreceptie bij Mercedes Benz. De glanzende creaties maakten het plaatje op feestelijke wijze compleet.

verschilballonpilaarhoogtetopballon90cm40cmmercedesnieuwjaarsborrelalkmaar  768x512 - Ballonpilaar

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Read More
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Read More
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Per e-mail of telefoon beantwoorden wij graag je vragen. Samen kunnen we zo een mooi plan bedenken voor jouw feest. Een plan op maat gemaakt en inspelend op jouw wensen.

Of bekijk onze webshop

Toont alle 3 resultaten